Netherlands

Over Onze Internationale Verzekerings Dienstverleningen
Internationaal NAAR USA, Canada en Mexico

 

Over Onze Internationale Verzekerings Dienstverleningen
Het Verzekeringsagentschap, L.L.C. heeft een gespecialiseerd verzekeringspakket ontwikkeld voor Internationale klanten die door de Verenigde Staten willen rijden met hun eigen recreatie voertuigen. We verstrekken verzekeringen aan Internationale klanten die hun eigen kampeerauto verschepen naar de Verenigde Staten, die een kampeerauto of RV kopen in de V.S.zelf, of die een reisvoertuig leasen in de V.S. Thum Verzekeringen is uw veelomvattende verzekeringsverstrekker voor recreatie-voertuig dekking doorheen de V.S. (Alaska inbegrepen), Canada en Mexico.

Internationaal NAAR de V.S., Canada en Mexico
Thum Verzekeringen kan verzekeringsdekking verstrekken voor uw Internationale kampeerauto of reiscaravan en sleepvoertuig terwijl u reist doorheen de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Thum Verzekeringen heeft een veelomvattend verzekeringspakket ontwikkeld dat moet tegemoetkomen aan de veelzijdige noden van de overzeese eigenaars van kampeerauto’s aan de beste concurrerende tarieven. De polis levert uitstekende dekking voor derde partij aansprakelijkheid en fysieke schade aan de kampeerauto met inhoudsdekking bij het rijden door de Verenigde Staten en Canada.

Vergeet niet dat de Mexicaanse Aansprakelijkheids Dekking, vereist door de Mexicaanse Regering, bij ons agentschap kan worden aangekocht mits een bijkomende kost.

We kijken er naar uit om met u samen te werken en om de recreatie verzekeringsnoden voor uw vakantie in de Verenigde Staten te coördineren. U kan altijd met ons conact opnemen als u vragen heeft over dit programma. We helpen u met plezier!

Sue Blood
International Insurance Manager
Thum Insurance Agency, LLC
Continental US: 1.800.968.8486
Telefoon: 001.616.957.2400
Fax: 001.616.957.2400
sue@thuminsurance.com

Snel een Prijs Bepalen

Sprong naar boven