Netherlands

Over onze internationale verzekeringsdiensten
Internationaal voor de VS en Mexico

 

Over Onze Internationale Verzekerings Dienstverleningen
Het verzekeringsagentschap heeft een gespecialiseerd verzekeringspakket ontwikkeld voor internationale klanten die met hun eigen campers door de Verenigde Staten willen rijden. Wij bieden verzekeringen aan internationale klanten die hun camper naar de Verenigde Staten verzenden of die een camper in de VS kopen.

Internationaal NAAR de V.S., en Mexico
Thum Insurance heeft een verzekeringspakket ontwikkeld dat moet voldoen aan de behoeften van de buitenlandse eigenaren van campers tegen de beste concurrerende tarieven. De polis biedt dekking voor aansprakelijkheid van derden en fysieke schade aan de camper met inhoudsdekking tijdens het rijden door de Verenigde Staten.

Vergeet niet dat de Mexicaanse aansprakelijkheidsdekking vereist door de Mexicaanse overheid tegen extra kosten bij ons bureau kan worden gekocht.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en de behoeften van uw camperverzekering te coördineren voor uw vakantie in de Verenigde Staten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over dit programma. Wij helpen u graag verder!

 

International Insurance Manager
Thum Insurance Agency, LLC
Continental VS: 1.800.968.8486
Telefoon: 001.616.957.2400
Fax: 001.616.957.2400
melissa@thuminsurance.com

Vraag snel een offerte aan 

Spring naar boven